tiistai 20. heinäkuuta 2021

Avoin työhakemus

Etsin itselleni uutta, ihanaa työpaikkaa. Voisiko se olla juuri teillä? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka voisin parhaiten olla avuksi juuri teidän organisaatiossanne.
Mulle voi tarjota osa- ja määräaikaista työtä, projektihommia, kokoaikaista, vakituista... Ihan mitä tarvetta juuri teidän organisaatiossanne on! Myös oppisopimus kiinnostaa (esim. liiketalouden ammattitutkinto).
Haluaisin tehdä viestintää laidasta laitaan ja/tai hallinnon töitä. Minua kiinnostavat mm. seuraavat teemat: alue- ja kaupunkikehittäminen, kestävä kehitys, henkilöstöhallinto ja työhyvinvointi, infrastruktuuri, kulttuuri...

Mitä mulla sitten on tarjota? No minäpä kerron:

Olen hallintotieteiden maisteri (pääaineena kunta- ja aluejohtaminen, sivuaineina mm. hallintotiede ja tiedotusoppi) ja viestinnän moniosaaja. Vahvuuteni on sisällöntuotanto: kirjoitan ja valokuvaan paljon myös vapaa-ajallani. Kuvankäsittely ja graafinen suunnittelu kuuluvat niin ikään osaamiseeni. Olen monipuolinen ja hahmotan kokonaisuuksia yksityiskohtia unohtamatta. Usein juuri minä olen ollut se, joka on huomannut jonkun yksityiskohdan, jota täytyy vielä hioa, että kokonaisuus onnistuu. Innostun uusista asioista aina ihan täysillä ja olen valmis panostamaan paljon saavuttaakseni halutun tason. Innostan myös työkavereita. Parhaimmillani olen monipuolisissa työtehtävissä, mutta rutiininomaisetkin tehtävät teen asioiden vaatimalla tarkkuudella. 
Olen oma-aloitteinen: osaan katsoa, missä tarvitaan tekijää. Tietotekniset ja sosiaalisen median taitoni ovat erittäin hyvät, opin ja omaksun uusia ohjelmiakin nopeasti, käytän tarvittaessa myös vapaa-aikaani siihen, että opin mahdollisimman nopeasti tarvittavat uudet asiat. Paineen alla työskennellessä keskittymiseni vain paranee. Minusta saa innokkaan, uuden oppimista rakastavan, lojaalin ja työlle antautuvan työntekijän!

SAWU-säätiö sr

Edellisessä työpaikassani, SAWU-säätiössä, hoidin ulkoista ja sisäistä viestintää ja tiedottamista sekä toiminnan  markkinointia sidosryhmille ja muille kaupunkilaisille. Esittelin toimintaa niin livetapahtumissa kuin virtuaalisesti tapahtuvissa tilaisuuksissakin. Tapahtumiin ja markkinointia varten tein mainosmateriaalia niin painettavaksi kuin sähköisessä (ml. some) muodossa jaettavaksi. Tein hyväntekeväisyyskalenterin: kalenterin sisällöntuotanto, suunnittelu ja painokuntoon saattaminen.

Laadin graafista ohjeistusta ja viestintästrategiaa, osallistuin asiakasraadin valmisteluun ja vetämiseen yhdessä työparini kanssa. Olin tiimin jäsenenä suunnittelemassa ja toteuttamassa työvalmentajillemme suunnattua perehdytystä. Laadin muistiot asiakasraadista ja perehdytyspäivissä käydyistä keskusteluista ja analysoin niitä jatkotyöstämistä varten. Vedin kahvila- ja assaritiimin palavereja ja seurasin, että palavereissa sovitut asiat tulivat ajallaan hoidetuiksi. Toimin sihteerinä muissa palavereissa.

Tuurasin työvalmentajia eri kuntouttavan työtoiminnan pajoilla. Osallistuin useampaan TYKASin järjestämään palveluntuottajille suunnattuun tapaamiseen, niistä sain tietoa erilaisista työttömille suunnatuista palveluista ja sain omia/säätiön kantoja tuotua esille. Osallistuin muutaman palkkatuettuun työhön tulevan pitkäaikaistyöttömän rekrytointiin.

Tampereen kaupunki, Osallisuustiimi / Kestävän kehityksen yksikkö

SAWU-säätiötä ennen olin hallinnon harjoittelijana Tampereen kaupungilla ensin Kestävän kehityksen yksikössä ja sen jälkeen Osallisuustiimissä. Näissä valokuvasin hyvinvointikeskuksia ja lähitorien tapahtumia. Kuvia on käytetty näiden palveluiden markkinoinnissa ja mainonnassa. Tein tiedotteita tulevista alueverkoston tapaamisista ja artikkeleita toteutuneista tapahtumista kaupungin verkkosivuille. Tein tekstejä sosiaalisen median päivityksiin. Laadin diaesityksiä. Yhdessä toisen harjoittelijan kanssa teimme sähköisen ilmasto-oppaan. Osallistuin yhtenä tiimin jäsenenä alueverkoston Kestävä Tampere 2030 -teemailtoihin sekä kaupungin henkilöstöpäivän toteutukseen. Materiaalien ja raporttien kokoamista.

Aiempi kokemus

Aikaisemmin olen mm. opettanut sivuntaittoa parissa yhdistyksessä sekä osallistunut niissä jäsenlehden taittoon, olen ollut harjoittelijana lehdessä: kirjoitin juttuja, tein oikolukua sekä valokuvasin. 

Visuaalinen CV:ni